Mit liv som delemor

Signes Jul

Jeg elsker jul. Altså som i ELSKER. Og jeg har længe gået med tanken om at lave en juleblog, hvor jeg kunne samle alle mine indlæg om jul, juletraditioner, julekærlighed, julemusik, julegaver, julekager og julens historie.

Men… jeg har jo allerede en blog, og tanken om at skulle opdatere og administrere og poste og skrive til flere blogs ad gangen, blev alligevel lidt for uoverskuelig. Og selvom en del af mig føler, at det er lidt mærkeligt opdelt at skulle skrive om selvværdsissues og spiseforstyrrelser på samme platform, som jeg skriver om juleglæde, julelys og pebernødder som en anden splittet personlighed, så må jeg jo også bare erkende, at julen er en stor del af mig, og at signenordstrand.dk og dens læsere må finde sig i at blive invaderet af julen et par måneder om året.

Måske ville det nok også føles mærkeligt at vise mig selv som to vidt forskellige personligheder på to forskellige blogs, hvor jeg viste alle de sårbare sider det ene sted og var iført nissepigehumør det andet. Det kan være, jeg en dag opretter en juleblog, hvor jeg kan gå juleaamok! Men indtil da er kolonnen “Signes jul” blevet en del af min blog – og der kan den forhåbentlig høre fint til blandt alle mine øvrige indlæg om spiseforstyrrelser, livet som delemor, kærligheden og alt det, vi kalder livet

Så… Velkommen til Signes Jul.


#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv som delemor